Cine suntem noi?

CĂSUȚA MOV oferă pachete complete și distractive de tabere de vară

Căutați o tabără de vară diferită de restul? Ați ajuns la locul potrivit!

În CĂSUȚA MOV, copilul dumneavoastră va avea ocazia să-și exploreze creativitatea și individualitatea într-un mediu sigur. Va fi însoțit la fiecare pas de traineri experimentați care îl vor ghida în dezvoltarea personală și în descoperirea noilor abilități.  

Confortul și siguranța copiilor care ne trec pragul fiind pe primul plan, aceștia vor fi cazați în camere curate, care oferă interioare moderne și spații sociale generoase, iar trainerii cu experiență și grijulii vor veghea la siguranța copilului dumneavoastră. Locațiile noastre de tabere de vară sunt special alese pentru gama lor de facilități optimizate pentru grupuri de copii.

Anul aceste ne întâlnim la Pensiunea Brădet, unde oferim o multitudine de programe și activități unice, care îi vor permite copilului dumneavoastră să se exprime liber și să se distreze necondiționat! Unele dintre programele noastre includ: 

  • excursii ;
  • artă;
  • teatru;
  • muzică;
  • aventură și sport;
  • programe recreative și multe altele.

Indiferent de interesele copilului dumneavoastră, cu siguranță  va găsi ceva care îi placă în CĂSUȚA MOV. Așa că nu așteptați, rezervați-vă astăzi un loc în aventura verii!

La CĂSUȚA MOV vă va întâmpina mereu în prag o față prietenoasă gata să vă dea detalii despre orice nelămurire aveți în legătură cu taberele noastre! Nu ezitați să ne contactați

tel: 0747383869

Întrebări frecvente

Întrebări și răspunsuri utile:

Î. Ce se întâmplă dacă al meu copil are alergii?

  1. Din cauza numărului mare de copii cu alergii, evităm servirea produselor cu potențial alergen. Dacă al dumneavoastră copil are o anumită alergie, sau alergii, vă rugăm să ne comunicați înaintea sosirii în tabără și să le enumerați în ACORDUL SCRIS, astfel încât să putem face substituții alimentare adecvate.

Î. Care este politica dumneavoastră de disciplină?

  1. Nu folosim pedepse fizice sau verbale în nicio circumstanță. Folosim îndrumări și redirecționări pozitive pentru a recunoaște sentimentele și emoțiile copiilor, oferindu-le scenarii sociale, tehnici de rezolvare a problemelor, activități de auto-calmare și orientare spre interesele lor.

Î. Ce va face copilul meu timp de o săptămână?

  1. Programul nostru este construit în jurul unor serii de activități care îi permit copilului să exploreze și să dezvolte abilități și atitudini creative, în timp ce se distrează și își face prieteni.